Besplatan odvoz glomaznog otpada

Obavještavamo Vas kako će se besplatan odvoz glomaznog otpada s područja grada Svete Nedelje izvršiti u periodu od 30. ožujka do 03. travnja  2020. godine (ovisno o danu odvoza komunalnog opada) isključivo za korisnike koji prijave potrebu odvoza glomaznog otpada.

Da bi se izvršio odvoz glomaznog otpada potrebno se pravovremeno prijaviti (najkasnije 3 radna dana prije predviđenog odvoza) na broj EKO-FLOR PLUS -a: 049/587-837 ili putem e-mail adrese: glomazni@eko-flor.hr.

VAŽNE NAPOMENE:

Prilikom prijave odvoza glomaznog otpada trebaju se navesti podaci o korisniku (ime i prezime, adresa) i sastav otpada (npr. krevet, željezni dijelovi bicikla, madraci i sl.). Na dan odvoza glomaznog otpada, otpad odložiti UNUTAR DVORIŠTA, neposredno uz kolni ulaz, na način da djelatnicima tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. omogućite nesmetan ulaz u dvorište. Poželjno je i da budete kod kuće prilikom odvoza istog.

Nadalje, ukoliko imate otežan pristup dvorištu krupni (glomazni) otpad potrebno je dopremiti na dostupno mjesto pogodno za preuzimanje od strane tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. Molimo da takve okolnosti navedete prilikom prijave za odvozom glomaznog otpada.